avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua! Am o executare silită in curs și poprire ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua! Am o executare silită in curs și poprire pe conturi ...

Buna ziua!
Am o executare silită in curs și poprire pe conturi in baza unui contract de credit ce nu a fost semnat de mine, ci de către un angajat al băncii in numele meu.
In acest sens am apelat și la serviciile unui expert autorizat pentru a demonstra ca semnătura nu este a mea.
Dacă dau banca in judecată in baza acestui aspect am șanse sa scap de executare și poprire?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Semnaturi false pe contractul de credit = anulare poprire pentru giranti? bogdanionescu bogdanionescu Buna ziua, Voi incerca concret sa imi descriu problema Administratorul unui SRL, sa il numim T, cu 80% actiuni 2 actionari cu cate 10% fiecare, sa ii numim ... (vezi toată discuția)
Intrebare-abuz din partea bancilor? crystyna1980 crystyna1980 Buna ziua, As dori sa intreb, daca in contractul de credit inchieiat cu o banca, este o clauza ca cesionez veniturile mele viitoare, banca poate sa transmita ... (vezi toată discuția)
Credit sub semnatura falsa boghi102006 boghi102006 In 30.11.2005, admnistratoarea societatii la care am fost angajat, folosindu-se de copia buletinului meu, aflata la dosarul de angajare si semnand in numele ... (vezi toată discuția)