avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Ce ar fi mai bine sa-si faca, SRL, PFA?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Ce ar fi mai bine sa-si faca, SRL, PFA?

Buna ziua! Pentru cineva care este specialist in domeniul Muncii: pentru o persoana care este Sold Trader intr-o tara din afara, in România care ar fi similarul? Ce ar fi mai bine sa-si faca, SRL, PFA; PFI etc? Și unde isi poate face actele de inregistrare? Multumesc frumos!
Ultima modificare: Miercuri, 7 Iulie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:59, 13 Iulie 2021
PFA , in opinia mea.

Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului, înregistrarea fiscală şi autorizarea funcţionării a persoanei fizice autorizate
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca Andreea369 Andreea369 Buna ziua Fac cursuri de cosmetica si as vrea sa stiu daca dupa terminarea cursurilor(obtin diploma calificare) imi pot face carte de munca fara sa fiu ... (vezi toată discuția)
Ce acte pentru srl sau pfa gogoserie si de ce avize as avea nevoie? Costy87ibitza Costy87ibitza Buna ziua,ma bate gândul să imi deschid o gogoserie (gogosi inelus) ce acte srl sau pfa si ce avize as avea nevoie? Vreau să inchiriez o baracă de lemn ... (vezi toată discuția)
Care este cea mai utila forma juridica pentru activitatea mea? MarianGrigoras MarianGrigoras Buna ziua, De aproape 5 ani lucrez in domeniul educatiei. Sunt trainer pe dezvoltare personala pentru copii si anul acesta m-am decis sa fac aceasta ... (vezi toată discuția)