avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua as vrea va rog sa îmi spuneți este legal ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua as vrea va rog sa îmi spuneți este legal ca telekom ...

Bună ziua as vrea va rog sa îmi spuneți este legal ca telekom sa iti refuze împerechere receiverul propretate personala la contract sa nu mai plătești chirie la acel echipament .Va multumesc și nu știu unde sa apelez pentru un sfat

Alte discuții în legătură

Neplata factura upc Sinzianao Sinzianao Buna ziua Am semnat un contract cu cei de la UPC acum 6 ani, apartamentul a fost dat in chirie tot acest timp, cand a plecat chiriasa i-am sunat si le-am ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un furnizor de televiziune constantinlazar constantinlazar am incheiat pe data de 22 decembrie 2019 un contract tv cu x,am ales un pachet tv in care erau incluse canale documentere ,dupa data de 31, mai precis pe 01 ... (vezi toată discuția)
Telekom romania ConstantinPcp ConstantinPcp Buna ziua!numele meu este Constantin am 24 ani si mi-as dori foarte mult sa ma puteti ajuta cu un sfat. Problema cu care ma confrunt este urmatoarea:in data ... (vezi toată discuția)