avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Avand in vedere ca starea de alerta a fost extinsa, ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Avand in vedere ca starea de alerta a fost extinsa, reprezinta ...

Avand in vedere ca starea de alerta a fost extinsa, reprezinta o problema detinerea unui buletin expirat daca doresc sa trec granita in Bulgaria?
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 05:32, 7 Iulie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu puteți ieși din țară cu act de identitate expirat. Extinderea valabilității actelor/documentelor expirate e pentru folosirea lor pe teritoriul României.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin expirat Mary Mageriu Mary Mageriu Am pasaport valabil,la granita Romaniei îmi vor da amenda pentru buletinul expirat? Trebuie sa imi renovez buletinul pentru a iesi iarāsi din tara? (vezi toată discuția)
Calatorie in strainatate cu pasaportul avut inainte de casatorie alesssandra13 alesssandra13 Urgent!!!! Urmeaza sa plec din tara (in Turcia mai exact) si am vechiul pasaport cu numele anterior casatoriei (care este valabil pana in martie 2016). Ma ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate irimescuadrian irimescuadrian buna,o rugaminte cum trebuie sa procedez :am cartea de identita expirata de 2 ani si sunt inca in strainatate!cum trebuie sa procedez,platesc amenda? [quot] (vezi toată discuția)