avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... somaj tehnic perioada apr-mai 2020
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

somaj tehnic perioada apr-mai 2020

Buna ziua!
Un angajat de al meu pe perioada apr-mai 2020 cand a fost pandemie (perioada OUG) si in somaj tehnic a avut 2 joburi, iar acum mia venit hartie de la ANAf ca trebuie sa returnez bani catre ei aferenti acestui angajat.
Intrebare: am obligatia sa suport eu ca angajator , din bugetul meu, acea diferenta sau trebuie sa i-o imput angajatului (sa recuperez de la el) ? Mentionez fatul ca nu am fost informat de al doilea job al lui.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Executare silita!!! alexa_mihaela alexa_mihaela Buna ziua!! Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns la urmatoare intrebare! Am o retinere de 33 la suta din venit prin executare silita pentru un ... (vezi toată discuția)
Anpis pretinde returnarea indemnizatiei oug30/2020 ca suma necuvenita ... andreiSRR andreiSRR ANPIS pretinde returnarea indemnizatiei OUG30/2020 ca suma necuvenita Sotia este PFA profesii libere, traducator autorizat. A avut concediu cretere copil ... (vezi toată discuția)
Incetare cim-somaj tehnic Hannahjoy Hannahjoy Obligatia angajatorului de a restitui indemnizatia de somaj tehnic in cazul incetarii raporturilor de munca cu articolul 55b, pentru cei reveniti din somaj ... (vezi toată discuția)