avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... certificat mostenitor pierdut - recuperare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

certificat mostenitor pierdut - recuperare

Buna ziua! Bunicul este decedat de cativa ani si cand s-au facut actele pe numele mamei, s-a constatat ca actul de mostenitor al bunicului pentru gradina din spatele casei nu este, este pierdut. unde as putea sa ma adresez pentru eliberarea unui duplicat sau ce pot face in acest caz? mentionez ca impozitul pe acel teren se plateste in continuare pe numele bunicului desi acesta e decedat de 6ani. La primarie au zis ca ei nu au nici un document sau copie. multumesc
Cel mai recent răspuns: Erdei Claudia , utilizator 19:37, 10 Mai 2024
Am pierdut certificat de moștenitor și am numai copie cum pot sã fac dublucat la succesiune merge copie ? Mulțumesc aștept răspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat mostenitor costel58 costel58 Am solicitat la camera notarilor publici un duplicat dupa un certificat de mostenitor emis in anul 1980 de notariatul de stat. Mi s-a raspuns ca desi exista ... (vezi toată discuția)
Donatia unei jumatati dintr-un bun doru99999 doru99999 Buna ziua, As dori o lamurire cu privire la o situatie aparuta si anume: Bunica mea a primit(acceptat) o mostenire (un loc de veci)de la o matusa care a ... (vezi toată discuția)
Titlu proprietate bella_y bella_y Buna ziua! Va scriu si eu cu o problema.Mama mea este mostenitoarea unui teren impreuna cu un nepot pe un titlu de proprietate lasat de bunica mea adica mama ... (vezi toată discuția)