avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am și eu o problemă doar ce am aflat că mi-a pus ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am și eu o problemă doar ce am aflat că mi-a pus poprire banca ...

Am și eu o problemă doar ce am aflat că mia pus proprire banca pe suma de 21.000ron.proprirea vine din partea fiscului eu pe persoană fizică nu am nici o datorie în schimb are soțul înaintea căsătoriei
Bani care îi aveam in bancă provine din vânzarea unui imobil pe care eu îl dețineam înainte să-l cunosc pe soțul meu
Oare mai pot face ceva să-mi recuperez bani ?pot dovedi cu acte de unde proveneau bani
Mulțumesc frumos pentru eventuale răspunsuri
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa faceți urgent contestație la executare si sa cereti si suspendarea executarii.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Nu inteleg ce legatura este intre datoria sotului dvs. si contul dvs. bancar. Cred ca ar trebui sa analizati cu mare atentei titlul executoriu primit . In mod normal trebuie contestata poprirea. Pe de alta parte cred ar trebuii sa faceti o cerere catre banca prin care sa solicitati sa nu se execute suma existenta in cont. Exista termene in care banca trebuie sa vireze sumele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprire direcția impozite și taxe locale de două ori pentru aceeași sumă, prin urmare două comisioane bancare plătite din cauza greșelii lor. cine ar trebui să-mi returneze comisionul? alexandra111ax alexandra111ax Buna ziua, Am avut o poprire pe cont pentru o amenda, s-au retras suma + comisionul bancar aferent tranzactiei si masura popririi a fost ridicata. Ulterior, ... (vezi toată discuția)
Adresa de poprire de la finante lilyanne lilyanne Am primit o adresa in care sunt instiintata ca pe contul firmei s-a infintat o poprire (suma 1200) ca urmare a executarii lilite. Nu este trecut pe acea foaie ... (vezi toată discuția)
Amnistie fiscala mame stapuv stapuv Buna ziua, Am tot citit legea si am cautat un raspuns peste tot dar vad ca nu il gasesc. Situatia mea se prezinta astfel: din 04/2010 a beneficiat sotia de ... (vezi toată discuția)