Am și eu o problemă doar ce am aflat că mia pus proprire banca pe suma de 21.000ron.proprirea vine din partea fiscului eu pe persoană fizică nu am nici o datorie în schimb are soțul înaintea căsătoriei
Bani care îi aveam in bancă provine din vânzarea unui imobil pe care eu îl dețineam înainte să-l cunosc pe soțul meu
Oare mai pot face ceva să-mi recuperez bani ?pot dovedi cu acte de unde proveneau bani
Mulțumesc frumos pentru eventuale răspunsuri
ioneludrea
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Buna ziua,
Nu inteleg ce legatura este intre datoria sotului dvs. si contul dvs. bancar. Cred ca ar trebui sa analizati cu mare atentei titlul executoriu primit . In mod normal trebuie contestata poprirea. Pe de alta parte cred ar trebuii sa faceti o cerere catre banca prin care sa solicitati sa nu se execute suma existenta in cont. Exista termene in care banca trebuie sa vireze sumele.
Poprire cont bancar
simon911
Am o datorie la fisc...cont poprit! Fiind student primesc bursa de studii de la facultate datorita rezultatelor la invatatura, dar banii sunt virati in cont si ... (vezi toată discuția)
Cont blocat de anaf
eriklud
Buna,
ANAFul ne-a blocat contul bancar din cauza datoriilor la bugetul de stat.
Eu estimez ca o sa avem nevoie de circa o luna sa ne platim datoriile si sa ... (vezi toată discuția)