avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, am primit o citatie de la judecatoria ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, am primit o citatie de la judecatoria sector 4 pentru ...

Buna ziua, am primit o citatie de la judecatoria sector 4 pentru data de 14 septembrie, in calitate de intervenient fottat, nu stiu foarte clar ce inseamna asta, dar citind hartiile primite am vazut ca este vorba de un accident rutier petrecut in bucuresti in noiembrie anul trecut, in timp ce conduceam masina de serviciu. La o intersectie dupa culoarea verde a semaforului polististi rutieri au oprit traficul pentru a facilita trecere unei ambulante iar eu nu am reusit sa opresc si am lovit in spate alt autoturism. Din cat am putut intelege din cele lecturate firma care a efectuat reparatia autoturismului avariat da in judecata firma de asigurare pentru recuperarea datoriilor acumulate cu repararea si inchirierea unui auto pe perioada reparatiilor. Intrebarea mea este urmatoarea, este obligatoriu sa ma prezint la data indicata in bucuresti, eu fiind din ploiesti? pentru ca nu am neaparat ceva impotriva prezentarii mele dar va trebuii sa imi iau o zi de concediu pt acest lucru si sa fac deplasarea pe cheltuiala mea. Constatarea faptelor a fost facuta oricum de politisti rutieri care au oprit traficul, prin urmare faptele au fost clare, eu am platit greseala prin amenda aplicata, mai mult de atat nu vad de ce sa mai trag ponoase din cauza firmei de asigurari care nu si-a onorat obligatiile, daca mi-ati putea oferi un punct de vedere as fi recunoscator.
Buna ziua,
daca va luati avocat, nu trebuie sa va prezentati.
Daca ati primit citatie, formulati intampinare.
Apelati la un avocat din localitatea dvs. pentru a va formula intampinarea si, eventual, sa va reprezinte la proces. Sau luati un avocat din Bucuresti, care va face si intampinarea si se va prezenta si la proces.
Este mai mult o formalitate,să vă formuleze un av o întâmpinare pe care sa o depuneti si atât nu e nevoie să va prezentati.
Ultima modificare: Joi, 8 Iulie 2021
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala - permis suspendat pentru ca am trecut pe rosu acomputers acomputers Buna ziua, Mai jos voi prezenta scrisoarea (nu e in forma finala) ce urmeaza sa o depun la judecatorie pentru contestatie. Subsemnatul XXX, nascut la data ... (vezi toată discuția)
Am trecut pe galben și o dubă a intrat în mine. cum e posibil că poliția să îi dea dreptate lui când nu mi-a acordat prioritate, nu a frânat și nici nu a așteptat până la oprirea mea? AndreiP22 AndreiP22 Buna ziua, in urma cu câteva zile la intersecția Vatra luminoasă îmi vedeam de drum pe a doua banda apropiindu-ma de semafor să mă îndrept spre Piata ... (vezi toată discuția)
Permisul de conducere geobotosani geobotosani Cu respect! Am si eu o mica problema.Cine cunoaste suceava si este sofer stie de intersectia dintre soseaua BurdujenI cu Uniri in sens giratoriu ,acolo este ... (vezi toată discuția)