avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum trebuie procedat? A si B (profesionisti) au ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum trebuie procedat? A si B (profesionisti) au incheiat un contract ...

Cum trebuie procedat?
A si B (profesionisti) au incheiat un contract de prestari servicii. Contractul vizeaza un spatiu situat, sa zicem pe Sos Pipera 40A (hala). Conform Contractului B furnizeaza servicii de depozitare si manipulare marfuri aflate in proprietatea lui Y. Pe parcusrul derularii contractului depozitarea efectiva a marfurilor lui A se face intr-o parte a halei situata pe Sos Pipera 42A.
La Reg Comertului A a inregistrat punct de lucru situat la nr. 40A. Daca marfurile sunt depozitate efectiv in ultima perioada la nr. 42A cum trebuie procedat? trebuie schimbata adresa punctului de lucru inregistrat la Reg Comertului.
Multumiri!

Alte discuții în legătură

Depozit fara salariati - trebuie inregistrat ca punct de lucru? Constantin Brancoveanu Constantin Brancoveanu Depozit fara salariati - trebuie inregistrat ca punct de lucru? In acea locatie se depoziteaza marfa, care este manipulata de angajatii proprietarului ... (vezi toată discuția)
Este necesara inregistrarea unui punct de lucru la reg comertului? ... Constantin Brancoveanu Constantin Brancoveanu Este necesara inregistrarea unui punct de lucru la Reg Comertului? Speta este in felul urmator: Societatea X incheie cu societatea Y un Contract avand ca ... (vezi toată discuția)
Pfa protectia muncii paunvasilica paunvasilica un pfa(ii) fara salariati, cu obiect de activitate comert cu amanuntul, trebuie sa aiba contrct pentru protectia muncii si ssm ? (vezi toată discuția)