avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Este necesara inregistrarea unui punct de lucru la Reg ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Este necesara inregistrarea unui punct de lucru la Reg Comertului? ...

Este necesara inregistrarea unui punct de lucru la Reg Comertului? Speta este in felul urmator: Societatea X incheie cu societatea Y un Contract avand ca Obiect (i) punerea la dispozitie de catre Y a unor spatii de depozitare si (ii) prestarea de servicii de manipulare marfuri/echipamente de catre Y.
X nu are angajati in respectiva locatie.
In conditiile date, se impune inregistrarea unui punct de lucru de catre X pentru utilizarea spatiilor de depozitare aflate in proprietatea Y?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Felicia Epure , Consilier juridic 15:31, 19 Iulie 2021
Buna ziua,

Daca firma X nu desfasoara activitati de birouri si/sau activitati comerciale in acea locatie, apreciem ca nu este necesar inregistrarea unui punct de lucru la Registrul Comertului.

O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depozit fara salariati - trebuie inregistrat ca punct de lucru? Constantin Brancoveanu Constantin Brancoveanu Depozit fara salariati - trebuie inregistrat ca punct de lucru? In acea locatie se depoziteaza marfa, care este manipulata de angajatii proprietarului ... (vezi toată discuția)
Aceeasi locatie inchiriata la doua firme carmen silva carmen silva Am inchiriat un imobil unei firme ; am contracte facute si la finante si la notar. Baiatul patronului acestei firme, vrea sa-si deschida firma lui cu acelasi ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate chirie spatiu aflat in alta localitate decat sediul firmei cory768 cory768 firma X a inchiriat un spatiu comercial de la firma Y. spatiul comercial nu se afla in localitatea unde isi are sediul firma X. 1. pentru a fi ... (vezi toată discuția)