avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Depozit fara salariati - trebuie inregistrat ca punct ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Depozit fara salariati - trebuie inregistrat ca punct de lucru?

Depozit fara salariati - trebuie inregistrat ca punct de lucru? In acea locatie se depoziteaza marfa, care este manipulata de angajatii proprietarului depozitului. "Deponentul" trebuie sa inregistreze punct de lucru la Reg com?
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 12 Iulie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 16:23, 12 Iulie 2021
Dacă depozitul aparține depozitarului, iar deponentul este doar un beneficiar al serviciilor de depozitare, consider că nu este nevoie de declararea ca punct de lucru, deoarece depozitarul nu are nici un drept de folosință asupra depozitului. Ce fel de contract ați încheiat ?
Obiectul contractului il reprezinta punerea la dispozitia Beneficiarului a unui spatiu de depozitare de catre Prestator (proprietarul spatiului) si prestarea de catre Prestator a unor servicii de manipulare marfuri. Contractul a fost inregistrat la Reg Com in urma cu 10 ani ... acum ar trebui prelungit ... si nu stiu cum sa procedez.
Dacă trebuie prelumgit, atunci faceți un act adițional la contract.
in afara de prelungire ... s-a schimbat adresa de la nr 1A la nr. 2A
Vă trebuie un nou contract, deoarece este vorba despăre un alt spațiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen 5210 corinachivu corinachivu Buna ziua, Firma are ca obiect de activitate comertul cu ridicata de cafea, ceai si condimente CAEN 4637 si isi desfasoara activitatea la punctul sau de ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie procedat? a si b (profesionisti) au incheiat un contract ... Constantin Brancoveanu Constantin Brancoveanu Cum trebuie procedat? A si B (profesionisti) au incheiat un contract de prestari servicii. Contractul vizeaza un spatiu situat, sa zicem pe Sos Pipera 40A ... (vezi toată discuția)
Cod caen 5210-depozitari siempreska siempreska Buna!Am vazut ca mai exista pe forum o intrebare asemanatoarea cu a mea, dar nu am reusit sa ma lamuresc asa ca as dori sa reiau discutia...este vorba despre o ... (vezi toată discuția)