avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua. Am un copil de 8 luni, si recent am ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua. Am un copil de 8 luni, si recent am intrerupt CIC ...

Buna ziua.
Am un copil de 8 luni, si recent am intrerupt CIC pentru a intra din nou in activitate. Daca am nevoie sa intrerup iar activitatea si sa ma intorc in CIC pana cand implineste copilul 2 ani, mai pot? Si ar ramane acelasi cuantum al indemnizatiei cum aveam initial? Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:03, 8 Iulie 2021
Da, se poate sa reveniti din nou in CCC. Va ramane acelasi cuantum al indemnizatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintoarcerea din cic adriana_gianina adriana_gianina Buna Ziua, am si eu o intrebare.Momentan sunt in CIC pana la 07.10.2010 dar am vrut sa ma reintorc la servici mai repede.Dupa multe cercetari mail-uri trimise ... (vezi toată discuția)
Posibilitate reintoarcere in cic rarvat rarvat Buna ziua, Sunt in concediu ingrijire copil ce implineste 2 ani in ianuarie 2023. Doresc sa ma intorc mai devreme la birou( in septembrie 2022), dar recent ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie meliandreea meliandreea Buna ziua. Am nascut in 20.04.2015 si beneficiez de indemnizație de cresterea copilului pana la 2 ani. Am intrat in cic din somaj. Pot si eu beneficia de ... (vezi toată discuția)