avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Masina proprietate personala se afla parcate pe strada ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Masina proprietate personala se afla parcate pe strada din fata ...

Masina proprietate personala se afla parcate pe strada din fata blocului si mi-a fost tamponata si grav avariata de o masina fara RCA . Cum pot sa-mi primesc despagubire in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: rodik29 , utilizator 17:10, 4 August 2021
Buna ziua,

Va puteți adresa Biroului Asigurătorilor de Autovehicule din Romania (B.A.A.R.), care are obligația de a va despagubi in această situație
Imi puteti spune ce demersuri trebuie facute catre ei?
In linii mari, trebuie avizată dauna de către reprezentanții BAAR, urmând să constate prejudiciile, să întocmească un proces-verbal și să formuleze o oferta de despăgubiri.

Aveți mai multe detalii pe site lor, putând transmite inclusiv documentele online: [ link extern ] /

Daca cumva aveți polița RCA cu decontare directa, va puteți adresa asiguratorului dvs.
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Iulie 2021
Andreea Dana Fodor , Avocat
~ Conținut șters la cerere ~
Da Politia a fost la fata locului si am dat declaratii ,dar nu avem nici un raspuns de la ei.

Alte discuții în legătură

Problema recuperare dauna de la asigurator(i) stefanjr stefanjr Am avut ghinionul ca masina pe care o detin sa fie lovita de o masina inmatriculata in Bulgaria si a carui sofer avea asigurare RCA/Carte verde de Bulgaria pe ... (vezi toată discuția)
Buna, as dori o informatie in legatura cu un accident petrecut ... Szili2024 Szili2024 Buna , as dori o informatie in legatura cu un accident petrecut in Romania, eu find despagubitul, iar vinovatul nu are RCA la masina. Avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)
Ma da in judecata caci asigurarea obligatorie nu il despagubeste, ce sa fac? crysty90 crysty90 buna ziua! detin un automobil inmatriculat pe Bulgaria, toate actele in regula. acum cateva luni (4 luni) am avut un accident cu un autovehicul inmatriculat ... (vezi toată discuția)