Patronul unor firme(toate se afla in acelasi loc) ,are si un restaurant care factureaza catre aceste firme citez"Obiectul ctr il constituie furnizarea de servicii catering cu personal specializat catre Prestator pentru Beneficiar -denumite in continuare SERVICII"
Adica salariatii acestor firme platesc o masa la pranz ,bucataria fiind la firma BENEFICIARULUI . ..30 lei/meniu
iNTREBARE :Aceste cheltuieli este corect daca le inregistrez 628 s-au 623 deductibil/nedeductibil.
rectific ceea ce am spus si anume .
Prestatorul face mancare pt angajatii firmelor iar Beneficiarul practic ofera aceasta mancare angajatilor.
Cum ma inregistrez ,asta este dilema mea.
Pana acum le-am inreg in 628 ded.si nu stiu cat de corect este,
Cineva spunea pe un forum ca trebuie sa le inreg pe 623 ned.,altii spun ca sunt avantaje in natura dar,ma gandesc ca ar intra in aceasta categorie ,nu stiu daca angajatorului i-ar conveni sa plateasca contributii salariale.