In momentul de fata sunt in concediu pt ingrijirea copilului, ce se intampla daca, dupa terminarea concediului societatea la care am fost angajata nu mai poate sa-mi ofere un loc de munca , din cate stiu s-au facut reduceri in acest timp.Pot intra in somaj? daca da, mi se va lua in calcul si indemnizatie pt crestere a copilului?
va multumesc.
c.i.c. reprezinta numai suspendarea c.i.m. ( locul dvs. de munca exista )
din care stiu timp de 6 luni dupa revenirea din c.i.c. nu se poate emite decizie de concediere
Am vorbit cu contabila de la firma unde eram angajata inaintea intrarii in concediul pt ingrijire a copilului si mi-a spus ca ma angajeaza pt o luna apoi la cererea mea imi intrerupe contractul de munca cu art 65 pt a putea beneficia de somaj, mie imi convine situatia deoarece chiar mi-as dori sa mai stau acasa cu fetita mea care are doar 2 anisori.
Intrebarea mea este : poate firma sau nu poate sa emita decizia de concediere in primele 6 luni de la revenirea mea din concediu?
1. Dupa revenirea la serviciu, din CCC pana la 2 ani, nu puteti fi concediata timp de 6 luni pentru necorespundere profesionala (cele 6 luni sunt considerate perioada de readaptare).
2. Dar puteti fi concediata daca se desfiinteaza postul ocupat de dvs. (art.65 din Codul muncii) si astfel veti beneficia de indemnizatie de somaj.
3. Pentru calculul indemnizatiei de somaj se au in vedere 12 luni lucrate(se insumeza lunile lucrate dupa expirarea CCC si se completeaza cu lunile lucrate inainte de intrarea in CCC)
4. Perioada de CCC nu este considerata perioada de cotizatie la somaj.