avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Tatăl meu a cumpărat in. 1981 terenul de 10 ari a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Tatăl meu a cumpărat in. 1981 terenul de 10 ari a construit ...

Tatăl meu a cumpărat in. 1981 terenul de 10 ari a construit casa in 1988 fiindcă avea deja o proprietate a plătit o amendă contractul de cumpărare vânzare a fost făcut de mâna .După revoluție tatăl meu a încercat sa întabulezi casa dar între timp cuplul a murit și dintr-o data a apărut un nou proprietar cu pământul nostru plus in spatele casei noastră mai avea încă 20 de ari care era secretarul primăriei din orașul nostru noi am plătit pana in ziua de azi impozit pe cele zece ari am angajat deja 3 avocați care nu au putut sa ma ajute cu nimica ca sa întabulezi casa nu stiu ce sa mai fac unde sa mai apelezi ce se mai poate face?Menționez ca cuplul de la cine am cumpărat au înfiat o fetita care a venit ca și de martor ca noi am cumpărat terenul

Alte discuții în legătură

Pamant Pherry Pherry Am urmatoarea problema cu privire la un pamant. Parintii mei au cumparat un pamant cu casa (1000 m2) acum mai bine de 20 de ani. Dupa aproximativ 10 ani tatal ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren cu casa pe baza contractului de vanzare-cumparare cu martori. buzgaru buzgaru Situatia e in felul urmator: Tatal meu a cumparat 14 arii teren dintr-un teren de 28 ari, pe care a construit casa in 1999. Cand a cumparat terenul, a ... (vezi toată discuția)
Probleme cu teren intravilan van_allen78 van_allen78 mama a cumparat un teren de 20 de ari intravilan in urma cu 20 de ani de la un vecin, in continuarea gradinii noastre. A platit atunci o suma imensa, caci ... (vezi toată discuția)