avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... BUNA ,LOCUIESC IN ITALIA DIN MOTIVE PERSONALE AM ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

BUNA ,LOCUIESC IN ITALIA DIN MOTIVE PERSONALE AM INSCRIS CASATORIA ...

BUNA ,LOCUIESC IN ITALIA ,DIN MOTIVE PERSONALE AM INSCRIS CASATORIA NOASTRA IN COMUNA DE REZIDENTA, NU INTELEG DECE MI-A OPRIT ORIGINALUL DE LA CERTIFICATUL DE CASATORIE ROMANESC.SE POATE OPRI CERTIFICATUL IN ORIGINAL SAU DOAR COPIA?
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Iulie 2021
rnicol, utilizator
Cel mai recent răspuns: rnicol , utilizator 16:06, 11 Iulie 2021
actele originale nu,trebuia o copie eventual autentificata de notar
Părerea mea este că nu trebuia să vă oprească originalele actelor de stare civilă. Mergeți și întrebați dacă așa este procedura.
MAINE MERG SA INTREB.VA MULTUMESC.

MULTUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort pe cale administrativa - declaraþie autentificatã în faþa notarului public seby79 seby79 Am si eu o nelamurire. Eu si sotia mea am decis sa divortam pe cale administrativa si direct la Stare Civila a Sectorului 6, unde apropo, cred ca inca este ... (vezi toată discuția)
Transcriere certificat de nastere sonia.maria sonia.maria Ce demersuri trebuie facute de ofiterul de stare civila in cazul transcrierii unui certificat de nastere privind un copil care provine dintr-un parinte roman ... (vezi toată discuția)
Divort la notar ellaella ellaella buna ziua,va rog sa-mi spuneti daca doi cetateni romani,care s-au casatorit in strainatate(in comunitate) si locuiesc acolo,pot sa divorteze in tara la ... (vezi toată discuția)