avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua ,părinții mei au o casa la tara si de 30 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua ,părinții mei au o casa la tara si de 30 de ani au ...

Buna ziua ,părinții mei au o casa la tara si de 30 de ani au platit taxele impozitele si au renovato au facut o locuibila ,bunicii fiind de 25 de ani decedați.
Cum putem sa o trecem pe nume fiind singurii care am avut grija de ea ,ceilalți s au răzgândit acum si vor parte
Exista vreo lege in favoarea noastră?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:19, 11 Iulie 2021
Legi sunt mai multe dar depinde care este aplicabila.
Avocatul ce a zis după analiza de caz cu actele în fata?
Ultima modificare: Duminică, 11 Iulie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Nu am vorbit încă cu un avocat

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Legi sunt mai multe dar depinde care este aplicabila.
Avocatul ce a zis după analiza de caz cu actele în fata?

Înainte de a se dezbate moștenirea trebuie văzute actele și cunoscuta exact situatia juridică.
Daca începeți dezbaterea mostenirii fără sprijin juridic calificat riscati sa le.recunoașteți drepturile celorlalți și este necesar sa stiti exact situatia juridica strict pe lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbaterea succesiunii când o parte dintre moștenitori au investit sume importante de bani în proprietate. putem să ne bazăm doar pe titlul de proprietate asupra terenului pentru moștenire? David2018 David2018 Buna ziua. In urma cu mai multi ani, dupa decesul bunicului, mama mea a fost unicul mostenitor al succesiunii, bunica si ceilalti frati ai mamei cedand ... (vezi toată discuția)
Caz complicat de succesiune drileaalinaloredana drileaalinaloredana Buna ziua! Bunicul meu a decedat in 1998, un s-a facut succesiunea la timpul respectiv, (precizez ca mama mea a decedat in 1990 motiv pt care aceasta ... (vezi toată discuția)
Succesiune după tata: poate mama să vândă apartamentul dacă toți cei trei copii își cedează cotele în favoarea ei? valicica74 valicica74 Tata a murit si acum dorim sa dezbatem succesiunea. Apartamentul e pe numele tatalui dar bun dobandit in timpul casatoriei, deci jumate-jumate cu mama. Suntem ... (vezi toată discuția)