avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Conflictele între mine și celălalt asociat și ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Conflictele între mine și celălalt asociat și administrator.

Sunt asociat și administrator intr-un S.R.L detinand 50%. Au început conflictele între mine și celălalt asociat și administrator,amenințând ca dacă nu sunt deacord cu deciziile lui ma da afară din firma. Cum as putea rezolva problema?
Ultima modificare: Luni, 12 Iulie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cum se i-au deciziile intr-un s.r.l. cu doi administratori velicu velicu Va rog un raspuns urgent pt urmatoarea situatie: Sunt administrator intr-un SRL in care sunt doi administratori cu drepturi depline aceasta situatie fiind ... (vezi toată discuția)
Ipoteca ContSters4579 ContSters4579 ...un srl poate garanta cu un imobil un credit contractat de alt srl?... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate AlMun AlMun Buna ziua. Imi poate spune cineva daca poate fi pusa problema incompatibilitatii intre sotia mea ca administrator/asociat al unui s.r.l. si tatal meu ca simplu ... (vezi toată discuția)