avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua. In adeverința oferita de către angajaor ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua. In adeverința oferita de către angajaor pentru ...

Bună ziua. In adeverința oferita de către angajaor pentru zilele de concediu medical din ultimele 12 luni sunt cuprinse și zilele de concediu medical pentru Covid19? Menționez ca în perioada septembrie - octombrie 2020 am avut 24 zile concediu medical pentru Covid19. Mulțumesc.!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:18, 11 Iulie 2021
Se trec si aceste zile.
Se trec toate zilele de incapacitate temporara de munca, indiferent de cauza imbolnavirii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adevarinta nr. zile cm filica filica am urmatoarea situatie: un salariat a avut cm in perioada 01.01.2013-31.01.2013 cod boala x intra in cm incepand cu 01.01.2014 cod boala tot x pentru care am ... (vezi toată discuția)
Concediu medical din prima zi de angajare cris-gabi cris-gabi Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: In data de 28 septembrie am angajat o persoana (am semnat contractul de munca), iar in 29 ... (vezi toată discuția)
Anexa 7 - adeverinta medicala Razvan_29 Razvan_29 A intervenit o modificare la modelul de adeverinta medicala care se elibereaza salariatilor. Pana acum adeverinta atesta numarul de zile de concediu medical ... (vezi toată discuția)