avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept civil-mosteniri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept civil-mosteniri

Buna ziua,

Cum obtin o copie a unui certificat de mostenitor pierdut, eliberat in 1986-1987, daca nu mai am informatii despre biroul notarial emitent?
Cel mai recent răspuns: radumarcel70 , utilizator 08:21, 15 Iulie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeți la Camera Notarilor Publici județeană sau a Mun. București (după caz) și cereți eliberarea unui duplicat.
Multumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Trebuie sa cunoasteti data decesului, precum si localitatea in care a survenit decesul, pentru a vi se furniza relatiile referitoare la certificatul de mostenitor.
Buna ziua,

Am luat legatura cu Camera Notarilor Publici Constanta, le-am furnizat informatiile precizate de dumneavoastra si urmeaza sa-mi elibereze duplicatul.

Multumesc pentru ajutor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de proprietate pierdut Marilena  Marin Marilena Marin Buna ziua! Cum pot intra in posesia unei copii a contractului de vanzare-cumparare imobil daca am pierdut actul respectiv? Eu stiu ca respectivul act ... (vezi toată discuția)
Despre certificat de mostenitor costincr costincr Buna ziua ! In urma cu ceva timp a fost intocmit un certificat de mostenitor. Dupa aceasta etapa e nevoie si de succesiune? Am o alta intrebare...acel ... (vezi toată discuția)
De stiut- dezbatere mostenire Blosan86 Blosan86 Bunica mea detine de pe urma sotului o suprafata de pamint plus casa...sotul ei a decedat in 1985 taxa de succesiune a fost facuta imediat dupa decesul lui ... (vezi toată discuția)