avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1133 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... supraimpozitare proprietari imobile
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

supraimpozitare proprietari imobile

Buna ziua, mai exista in 2021 o prevedere legislativa care sa presupuna supraimpozitarea persoanelor care detin mai multe imobile? Mama mea locuieste intr-o casa impartita in 2 apartamente (cu numere de carte funciara diferita, la aceeasi adresa), este proprietara unuia dintre ele, iar procedura de obtinere a certificatului de mostenitor pentru cel de-al doilea apartament este in curs de finalizare. Astfel ca as dori sa stiu daca incepand cu anul 2022, in calitate de proprietar al ambelor apartamente, ea va trebui sa plateasca suplimentar impozitul pe casa si curtea aferenta. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: simona_deleanu , utilizator 12:20, 12 Iulie 2021
Da.
Se plateste impozit pentru fiecare bun imobil detinut in proprietate.
Buna ziua, da se plateste impozit pentru fiecare imobil, asa cum era deja fixat la taxe si impozite, pentru ap. 1 si pentru ap. 2. Intrebarea mea se referea la supraimpozitarea unei persoane care detine 2 imobile/apartamente. Daca aceasta mai este in vigoare si care este cuantumul in conditiile in care persoana detine 2 imobile/apartamente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire-actiune in uzucapiune? MaioruNicu MaioruNicu Mama,tata 2 copii majori.2 proprietati[ambele pe numale parintilor]:o casa in care locuiesc parintii si uncopil; un apartament in care locuieste celalalt copil ... (vezi toată discuția)
Despre impozitul imobiliar mariamagdalena mariamagdalena In perspectiva schimbarii taxelor de impozitare a imobilelor, am o intrebare. Sunt casatorita, am avut un apartament in orasul Iasi impreuna cu sotul meu, ... (vezi toată discuția)
Calcul impozit local conform hg 791/2010 Carmen Viorica Pop Carmen Viorica Pop Stimate doamen/stimati domni, Va adresez acest nou suboect deoarece nu stiu daca mie trebuie sa mi se recalculeze impozitul local conform noilor modificari ... (vezi toată discuția)