avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua ! As dori sa ma lamuriti clar , va rog ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua ! As dori sa ma lamuriti clar , va rog frumos ! Sunt ...

Buna ziua ! As dori sa ma lamuriti clar , va rog frumos ! Sunt minora, am 16 ani,voi pleca in vacanta in Spania, din Romania, cu sora mea, detinand procura din partea ambilor parinti,dar la intoarcere este nevoie sa ma intorc singura pt o urgenta acasa in aceea perioada si sora mea nu poate sa ma insoteasca, ma voi intoarce cu avionul, am 16 ani, ce acte trebuie ca sa ma pot intoarce singura cu avionul in Romania sau daca este cazul de un insotitor de bord?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 23:50, 12 Iulie 2021
Pentru întoarcerea în România, nu va trebuie nimic.
Pe vameșii spanioli nu ii interesează unde călătoriți dvs, ca cetățean al altui stat, iar în România puteți întra fiind româncă.
Iar dacă citiți actul notarial de la părinți, veți constata ca se numește "declarație ", nu procura :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare iesire din tara minor! Andyandy22 Andyandy22 Salut, am 17 ani si as vrea sa stiu exact ce acte imi trebuiesc pentru a pleca din tara timp de 2 saptamani. Stiu doar ca imi trebuie procura de la ambii ... (vezi toată discuția)
Calatoria minorului in ue Larhak Larhak Eu sunt un baiat de 17 ani si jumatate implinesc 18 in Octombrie.De moment traiesc in Spania cu parintii mei de multa vreme si as vrea ca vara asta sa merg in ... (vezi toată discuția)
Procura notariala Scorpionul Scorpionul Buna Am si eu o nelamurire..Sunt in australia si doresc sa trimit copilul de 6 ani in vacanta la bunica in romania. Sunt divortat si copilul mi-a fost ... (vezi toată discuția)