avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită restituire cautiune
Discuție deschisă în Executare silită

restituire cautiune

Buna zua! In anula 2017, in urma verificarii unui proiect european, Afir-ul ne-a cerut fondurile primite inapoi si Anaf-ul a infiintat porpire pe conturile societa'ii. Am deschis 2 actiuni>
-Am dat Afir-ul in judecata in ceea ce priveste restituirea fondurilor europene, proces castigat de noi in dec 2020 prinhotarare definitiva de la Inalta Curte.
- am cerut suspendarea executarii silite pana la solutionarea definitiva in instanta a procesului. In acest sens, am depus o cautiune la CEC iar executarea silita a fost suspendata.
Dupa primirea hotarrii jud. definitive de la Inalta Curte, am reluat actiunea cu ANAF-ul prin care ceream deporirea conturilor si ch de judecata.
Ulterior, Anaf-ul a deblocat trimis adresa de depoprire la banca si in iulie am primit Hotarare judecatoreasca pt plata ch de judecata si a taxei de timbru.
Intrebarea mea este cum pot ridica cautiunea depusa, dat fiind ca Anaf-ul a depoprit oricum conturile iar in Hotararea de acum nu se pomeneste nimic despre cautiune.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare cristina2011u cristina2011u buna ziua, am depus o cerer de contestatie la executare cont de bani, mi-au dat revizuire peste 5 zile , am de depus o cautiune de 2500euro si am contul ... (vezi toată discuția)
Plata cautiune pentru suspendare executare silita Ionelasimon84 Ionelasimon84 Buna ziua! Am achitat cautiunea pentru suspendarea executarii silite, instanta a respins dosarul de suspendare si a dispus restituirea cautiunii. Am fost ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare szokelaszlo szokelaszlo o societate a prestat lucrari de constructii catre societatea noastra (lucrari de preparare si turnare de betoane),in cadrul unui priect finantat prin fonduri ... (vezi toată discuția)