avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua ! Ma poate ajuta și pe mine cineva ,va rog ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua ! Ma poate ajuta și pe mine cineva ,va rog ca sunt ...

Bună ziua ! Ma poate ajuta și pe mine cineva ,va rog ca sunt disperata...mi se face poprire pe salariu de 3 luni de la munca și tot de 3 luni se face 1/3din bani si de către banca ,în condițiile în care s.a anunțat de la munca atat prin e-mail cât și prin adresa înmânata personal la banca...este normal eu dintr.un salariu minim pe economie mi s.a făcut poprire de ambele părți, am vb si nu se poate face nimic ...nu înțeleg ma pasează de la unul la altul,iar executorul nu are un nr de tel pe care sa pot suna sa vb...nu e valabil nr..ce ma învățați sa fac...am 3 copii mi s.a oprit luna aceasta peste 60%
Ultima modificare: Marți, 13 Iulie 2021
16021986Gaby, utilizator
Cel mai recent răspuns: aikidoro , utilizator 14:33, 19 Iulie 2021
Buna ziua,
Dacă sunt mai multe urmăriri asupra aceleiași sume, urmărirea nu poate depăși jumătate din venitul lunar net al debitorului, indiferent de natura creanțelor, în afară de cazul în care legea prevede altfel, conform Codului de procedură civilă.
Incercati sa luati legatura cu executorul prin alte cai de comunicare (e-mail, posta).
O zi buna!
Trebuie sa aibă e-mail executorul, dacă aveți numai o singură proprie, nu trebuie sa depășească 1/3 din venituri.
Dacă sunt două propriri ( diferite credite),mai mult de 50%nu au cum sa oprească.
Dacă nu dați de executor ,apelate la protecția consumatorului, explicați problema ,și ma gândesc ca scriu ei către bancă sau va îndrumă undeva.
Bine ar fi sa apelați la un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salariu de la 3 banci gabriela_1986 gabriela_1986 Am primit o instiintare de poprire pe salariu pentru un angajat care mai are deja 2 popriri. Este vorba de 3 credite contractate de la banci diferite, in ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu Micky87 Micky87 Am nevoie de o solutie de la cineva specializat sau care stie ce ar trebui sa fac? Nu stiu ce sa fac ce solutie sa gasesc, am facut un credit in 2008 la banca ... (vezi toată discuția)
Cont blocat - poprire betty_dumy betty_dumy Buna ziua , sotul meu are datorii la 3 executori .Acestia i-au blocat conturile care le detine. Sotul ia salariul pe card,asa ca a vorbit cu cei 3 executori ... (vezi toată discuția)