De cate ori poate fi sanctonat un presedinte de asociatie de proprietari pentru refuzul de a prezenta unele documente ( fie si copii ) ale asociatiei la solicitarea unui membru al acesteia .
Mentionez faptul ca a fost sanctionat ( amendat ) de serviciul din primarie dar refuza in continuare sa prezinte documente solicitate .
Intrebarea : mai poate fi sanctionat ? pana cand ? sau ce trebuie facut
multumesc
Interesul proprietarilor este mai putin elocvent , eu vorbesc in nume propriu - sunt multi care habar nu au , nici nu ii intereseaza !
Raspunsul celor de la primarie este ca respectivul presedinte a fost sanctionat unde a platit amenda in 24 de ore adica pe jumatate si in continuare imi comunica acelasi lucru la care face ti d-voastra referire sa fie schimbat la proxima adunare generala ( ! ) adic a pe scurt : noi ne am indeplinit sarcina , nu ne mai intereseaza , buna logica nu ?
Probabil ca este mai usor sa plateasca odata amenda si apoi lasai sa faca ce vor , eu nu dau niciun document si fac cum vreau , doar este mosia mea !
Poate ca se v a spune : mergeti in instanta , sunt patit cu un fost presedinte , nici el nu dorea sa prezinte , sa informeze proprietarii , l am dat in judecata si am pierdut procesul ca vezi doamne au fost prezentate documente dar eu am refuzat si alte etc. si plus de asta un proces dureaza si costa .
Oricum eu va multumesc pentru raspuns pe care il banuiam , dar astept un raspuns in care sa cuprinda un articol , o legea care prevede de cate ori poate fi sanctionat sau/si cum ii pot convinge pe cei de la primarie sa isi faca treaba si sa aplice legea nu sa spuna ca pana aici a fost pentru ei !
O zi buna va doresc
la fiecare sesizare in parte, primaria trebuie sa aplice amenda sau avertisment
daca in continuare presedintele refuza, faceti o noua sesizare la primarie si aceasta este obligata sa dea un raspuns
nu inteleg care e motivul refuzului.......doar daca ai ceva de ascuns
Buna ziua
Revin dupa o perioada pentru ca nu s a rezolvat situatia , raspunsul primariei cand a fost sesizata pe aceasta tema
- Serviciul Relatii cu Asociatiile de Proprietari a depus toate diligentele necesare inclusiv de sanctionare contraventionala pentru refuzul de a raspune la petitii .
Aceasta sanctiune a avut loc anul trecut tot pentru refuzul de a raspunde la petitii si de prezentare a unor documente , anul acesta am solicitat din nou sa mi prezinte unele documente la unele reparatii care sau executat fara ca noi sa avem cunostiinta ( au zugravit scarile unde s a ridicat la o suma " frumusica " )
Imi recomanda cei din primarie sa astept adunarea generala unde putem schimba toata conducerea !
De aceea solicit un raspuns referitor la faptul ca acest serviciu care dupa parerea mea ar trebui sa dispara pentru ca in mare patre nu rezolva situatiile si te trimite pe nu stiu unde , un articol de lege : de cate ori poate sanctiona pe cei care refuza sa puna la dispozitie cele solicitate de proprietari , sau cum pot fi ei sanctionati , unde cred ca este foarte greu , de aceea fac ce fac si stau la umbra pe salarii babane
Va multumesc pentru intelegere