avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua...Lucrez la o societate de transport. unde ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua...Lucrez la o societate de transport. unde am lucrat ...

Buna ziua...Lucrez la o societate de transport. unde am lucrat mai mult de 7sau 8zile consecutive fara pauza .pe luna fara sa ne fie platita consecutivitatea.Acest lucru s-a întâmplat până în anul 2016 după care a început să ni se plătească consecutivitatea....Va rog sa imi spuneti ce facem cu anii din urmă neplătite deoarece ni s-a spus de către societate ca s-a prescris pentru că nu am acționat on judecata...Ce vină avem noi lucrătorii daca nu am fost informați si cum sa procedăm pentru a ni se plati toate aceste.ore muncite?va multumesc anticipat si o zi bună sa aveți.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:55, 13 Iulie 2021
Nu mai puteti face ceva ....

Nemo legem ignorare censetur,..... Nimeni nu poate fi considerat ca nu cunoaste legea, adagiu latin ce exprima principiul potrivit caruia se prezuma ca toata lumea cunoaste legea si nimeni nu poate fi aparat de raspundere invocand necunoasterea prevederilor ei
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre somaj ROMANFLORIN ROMANFLORIN Cum evolueaza situatia: un somerul indemnizat se angajeaza pe perioada nedeterminata cu 4 ore caruia, drept consecinta, i-a incetat somajul, insa la scurt ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil AndreeaGheorghe24 AndreeaGheorghe24 Buna seara, Matusa mea a lucrat la o companie si a intrat in concediu de crestere copil pana la varsta de 2 ani.Intre timp compania a fost instrainata si ... (vezi toată discuția)
Eroarea de drept ContSters230219 ContSters230219 \"Art. 1.175. - Contractul este de adeziune atunci când clauzele sale esențiale sunt impuse ori sunt redactate de una dintre părți, pentru aceasta ... (vezi toată discuția)