avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intabulare construcţie fără autorizaţie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intabulare construcţie fără autorizaţie

La începutul anului 2001 socrul meu a construit un garaj în curtea casei în care locuia. Casa şi curtea fuseseră naţionalizate iar în momentul construirii garajului încheiase un contract de vânzare-cumpărare cu ICRAL.
Aş vrea să întabulez acest garaj. Nu mi-e clar dacă o pot face şi cum anume, în condiţiile în care curtea imobilului este în continuare proprietatea ICRAL într-o formă pe n-o ştiu.

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in curtea casei am un garaj cumparat de la icral ( ... rodicamaxim rodicamaxim Buna ziua, In curtea casei am un garaj cumparat de la ICRAL ( cu 20 de ani in urma ), situat pe terenul Primariei si desi terenul pe care a fost construit ... (vezi toată discuția)
Legea 112 - data construirii Mere_verzi Mere_verzi Buna ziua, As vrea sa stiu daca un imobil (locuinta) construit in 1955 ar fi putut fi nationalizat? Este vorba de un apartament intr-o casa, despre care ... (vezi toată discuția)
Succesiune, mostenire acte lupealaura lupealaura Situatia noastra e cam asa: soacrii mei si-au construit impreuna casa unde au locuit. Soacra a murit acum 10 ani, iar dupa nu s-a facut succesiunea. Sotul meu ... (vezi toată discuția)