avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Părinții mei au făcut schimb de terenuri(ca să le ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Părinții mei au făcut schimb de terenuri(ca să le lucreze ...

Părinții mei au făcut schimb de terenuri(ca să le lucreze cu contract de împrumut) cu o persoana. Terenul părinților era trecut pe bunici la fel ca terenul cu care o făcut schimb(era al părinților). Problema.... Părinți nu au mai putut recupera terenul în instanta deoarece nu scrie pe contract pana când ii împrumutat. Problema 2 A murit bunicul și au fost chemați la succesiune. Frați cer parte din teren. Țin sa precizez ca terenul are acuma o valoare de 60000 euri. Pe vremea cu împrumut de teren frați au fost ajuns la înțelegere verbala pana la moartea părinților. Se poate recupera terenul? Sau chiar o sa trebuiască frați despăgubiți?

Alte discuții în legătură

Buna ziua ,am o intrebare la dumneavoastra,suntem trei frati ... Mari195 Mari195 Buna ziua ,am o intrebare la dumneavoastra,suntem trei frati eu si un frate ,fratele mijlociu a decedat acum doi ani,mama mea este decedata impreuna cu doi ... (vezi toată discuția)
Mostenire alterego1 alterego1 Stimati favocati si orumisti, as dori daca se poate un raspuns la problema mea. Va multumesc anticipat pentru efort. Problema mea este ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren fara succesiune! reamit reamit Buna seara . Eu am o problema legata de niste terenuri pe care nu stiu sigur daca pot sa le vand fara succesiune. Tatal meu a murit , insa inainte sa se ... (vezi toată discuția)