avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... După divorț vreau să-mi schimb buletinul deoarece ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

După divorț vreau să-mi schimb buletinul deoarece am revenit ...

După divorț vreau să-mi schimb buletinul deoarece am revenit la numele de fată, dar soțul nu-mi da certificatul de naștere al copilului. Pot să-mi schimb buletinul și fără acest act? Menționez că am o copie a actului. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: georgiana.td , utilizator 23:54, 18 Iulie 2021
nu puteti obtine decat carte de identitate provizorie.
Scoateti un duplicat dupa certificatul copilului.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Iulie 2021
gi-jane2, moderator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Certificatul de naștere al copilului minor va este necesar numai în cazul schimbării domiciliului. Dacă motivul schimbării actului de identitate este schimbarea numelui de familie nu aveți nevoie de el.
Puteți însă solicita un duplicat al certificatului de naștere al copilului, mai ales dacă domiciliul acestuia a fost stabilit la dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere facultate adinamiia adinamiia buna ziua vreau sa ma inscriu la o facultate si am o intrebare eu oficial sunt divortata desi locuiesc impreuna cu sotul si suntem impreuna inca ... (vezi toată discuția)
Re-eliberare acte de identitate Vivian Ingrid Vivian Ingrid Buna seara! Sotul meu mi-a luat certificatul de casatorie, certificatul de nastere al fiicei noastre minore si cartea de identitate pentru a nu putea ... (vezi toată discuția)
Schimbare card de sanatate la schimbarea numelui sebibeowolf1301 sebibeowolf1301 Buna seara !!! In urma divortului am schimbat cartea de identitate,revenind la numele anterior de fata insa cardul de sanatate a ramas tot pe numele de familie ... (vezi toată discuția)