avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... stabilire pensie alimentara!!!!!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

stabilire pensie alimentara!!!!!

la stabilirea pensiei alimentare a minorului se iau in calcul si indemnizatiile de deplasare(mentionez ca deplasarea este aproape permanenta ) si dividendele?????????????????????????????
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 20:33, 30 Octombrie 2006
nu se iau in calcul diurnele, dar dividentele pe care le primesti, da!
doar veniturile supuse impozitarii. deci intra si prime acordate, insa nu se iau in calcul tichetele de masa
da se iau in calcul toate veniturile salariale obtinute, indiferent ca este vorba de indemnizatie de conducere sau prima de craciun, absolut toate sa iau in calcul la stabilirarea pensiei alimentare si mai mult decat atat, periodic puteti cere o recalculare a pensiei alimentare
dar care este sansa de a primi prin hot judec pensie alim pt minor calculata ca un procent din veniturile tatalui???
si cam cat se cere??
in principiu banuesc ca se respecta codul fam cu 1/3 sau 1/4 din venit.
se iau in calcul doar veniturile permanente.
Diurna nu este un venit permaqnent, exceptie facand un contract in strainatate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara a minorului lili_73 lili_73 Sumele primite de conducatorii auto pentru acoperirea cheltuielilor de transport si cazare in tara sau strainatate in interesul serviciului, se iau in calcul ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Otilia P. Otilia P. Buna ziua Din 2019, iunie, s-a emis o hot. jud. prin care tatal plateste 20%din venit fiicei noastre, ca pensie alim, + natura. Pana in prezent a platit ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie alimentara Gindul Gindul Buna seara. In anul 2010,in urma unui divort cu minori,in care dosar eu am fost in calitate de pirit mi s-a calculat o pensie alimentara pe care o ... (vezi toată discuția)