avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Facturier cu numar si serie gresite.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Facturier cu numar si serie gresite.

Cum se procedeaza in cazul unor facturiere care au fost primite cu seria si numarul gresite astfel: dupa zece facturi cu seria si numarul corect in carnet apar inca zece care pe primul exemplar/alb si al doilea/roz seria si numarul sunt corecte dar exemplarul trei/verde este tiparit cu susul in jos :) iar seria si numarul sunt cu totul altele decat de pe ex 1 si 2. Cum ar trebui sa procedam in acest caz , le anulam pe cele tiparite gresit si completam in continuare ? Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Iulie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Completare factura pfa! mihai15mai mihai15mai Buna ziua, Sunt nou in randul PFA-urilor si sunt cam in ceata cu completarea facturilor, sper ca n-am postat gresit, imi cer scuze daca am nimerit gresit. Ma ... (vezi toată discuția)
Numerotare facturi nicoletastoian11 nicoletastoian11 Buna ziua. Sunt relativ noua ca traducator, de la sfarsitul anului 2009. Cand a inceput anul 2010, nu mi se terminase facturierul si am taiat facturi in ... (vezi toată discuția)
Numere facturi rodia rodia O societate care practica comert cu ridicata procedeaza in felul urmator in ceea ce priveste numerotarea facturilor: -emite facturi pe calculator(pana acum a ... (vezi toată discuția)