Buna ziua!
Apartamentul meu a fost inundat din cauza unei baterii stricate de la dus.
Ca urmare, toti vecinii pana la parter(etajul 2,1,p) au fost inundati de asemenea.
Tin sa mentionez ca nu locuieste nimeni acolo acum.
Noi am fost anuntati dupa 2 zile de la incident astfel:
Vecina de sub ne-a spus ca ea a vazut duminica seara apa pe tavan, dar nu a anuntat pe nimeni si s-a culcat. Cand s-a trezit apartamentul ei era inundat si abia atunci a anuntat pompierii/administratorul( pe noi nu).
Abia marti dupa-masa am fost anuntati ca am inundat vecinii, timp in care apartamentul nostru inca era inundat.
Cine este vinovatul aici? Tinand cont ca daca eram anuntati duminica seara niciun alt vecin nu ar fi fost afectat inafara de cel de sub noi.
ma indoiesc ca vecinii pot fi acuzati de rea-vointa......un avocat poate spune exact ce se poate face,dar numai in instanta,cu anumite sanse si nu cred ca merita
din pacate nu vad alta varianta decat sa va asumati pagubele
Vinovatul aici este cel care nu a închis robineții de izolare știind ca nu locuiește acolo și dacă apare o defectiune(cum a apărut la bateria de la dus) inunda toti vecinii.
Culpă este a dvs nu aveti nici o sansa cu o astfel de, ' poveste/varianta" în instanță.. există posibilitatea să nu.locuiaca nimeni sau vecinul care spuneti ca a observat să fie plecat etc.Daca apartsmentele inundate sunt asigurate o sa fie achitate daunele de către asigurator care ulterior va solicita recuperarea daunelor achitate de la dvs, dacă nu sunt asigurate vecinii pot să vă dea in judecata direct etc..