avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! Apartamentul meu a fost inundat din cauza ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! Apartamentul meu a fost inundat din cauza unei baterii ...

Buna ziua!
Apartamentul meu a fost inundat din cauza unei baterii stricate de la dus.
Ca urmare, toti vecinii pana la parter(etajul 2,1,p) au fost inundati de asemenea.
Tin sa mentionez ca nu locuieste nimeni acolo acum.
Noi am fost anuntati dupa 2 zile de la incident astfel:
Vecina de sub ne-a spus ca ea a vazut duminica seara apa pe tavan, dar nu a anuntat pe nimeni si s-a culcat. Cand s-a trezit apartamentul ei era inundat si abia atunci a anuntat pompierii/administratorul( pe noi nu).
Abia marti dupa-masa am fost anuntati ca am inundat vecinii, timp in care apartamentul nostru inca era inundat.
Cine este vinovatul aici? Tinand cont ca daca eram anuntati duminica seara niciun alt vecin nu ar fi fost afectat inafara de cel de sub noi.
Cel mai recent răspuns: hob , utilizator 20:48, 14 Iulie 2021
Cine este vinovatul aici?

Raspnsu poate fi dat numai de catre persoana specializata care sa verifice factorul generator al inundatiei.
Poate fi vorba despre instalatia parte comuna raspunde asociatia de proprietari sau parte individuala raspunde proprietarul de la nivelul superior
Daca exista interes indiferent daca proprietarul apartamentului era sau nu prezent,echipa manegeriala a asociatiei de proprietari,pentru micsorarea pagubelor initial putea dispune sistare provizorie utilitati pe tronsonul respectiv ,contactare proprietar pentru verificare factor generator inundatie,remediere instalatie
pai daca spune clar de o defectiune la bateria de la dus, ce sa mai verifice "factorul generator"?
cititi datele problemei sau sunteti interesata doar de nr de posturi din portofoliu?
Ultima modificare: Miercuri, 14 Iulie 2021
hob, utilizator
pai daca spune clar de o defectiune la bateria de la dus, ce sa mai verifice "factorul generator"?
cititi datele problemei sau sunteti interesata doar de nr de posturi din portofoliu?
Ultima modificare: Miercuri, 14 Iulie 2021
hob, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare dauna locuinta MirunaAldea MirunaAldea Ma confrunt cu urmatoarea situatie: de curand am fost inundata de apartamentul situat deasupra, proprietarul acestuia fiind plecat in concediu. La momentul ... (vezi toată discuția)
Bună mi a fost inundat apartamentul de la etajul superior unde ... 0305 0305 Bună Mi a fost inundat apartamentul de la etajul superior unde locuiesc chiriași ,va rog sa mi spuneti într-un eventual proces pe cine dau în judecata ... (vezi toată discuția)
Inundatie de la un etaj superior Asociatia pentru integrarea cetatenilor romani in U.E. - Socinro Asociatia pentru integrarea cetatenilor romani in U.E. - Socinro Locuiesc in Timisoara la parterul unui bloc de 4 etaje. In ultimii 2 ani, am fost inundat de 3 ori. De fiecare data am inchis ochii si nu am facut de loc ... (vezi toată discuția)