avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se poate obtine un numar administrativ (postal) pentru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate obtine un numar administrativ (postal) pentru un teren ...

Se poate obtine un numar administrativ (postal) pentru un teren proprietate personala situat in intravilanul localitatii, dobandit prin (mostenire) iesirea din indiviziune. Daca da, ce anume tebuie sa fac?

Alte discuții în legătură

Cumparare teren de la mostenitori in indiviziune LaurentiuSD LaurentiuSD Buna ziua. Doresc sa cumpar o parte dintr-un teren ce se afla in proprietatea a doi mostenitori in indiviziune. Nu exista alte acte pe teren in afara ... (vezi toată discuția)
Acþiune în constatarea dreptului de proprietate prin uzucapiune sau ordinul prefectului? NEVERMORE NEVERMORE Vă rog mult - dacă se poate - să-mi spuneţi ce se poate face în cazul în care am solicitat la OCPI, întabularea terenului pe care am edificate ... (vezi toată discuția)
Partaj judiciar emilio79 emilio79 Va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema:tatal meu a obtinut un teren in urma unui partaj judiciar,incheiat acum 5 ani cu ceilalti doi frati si ... (vezi toată discuția)