avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua am o problema cu vecinul meu mi-a ocupat din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua am o problema cu vecinul meu mi-a ocupat din gradina ...

Buna ziua am o problema cu vecinul meu mi-a ocupat din gradina mea la stradă 6ari de teren de multi ani tatăl meu fiind frate de tata cu vecina am dat-o in judecata pt că și-a făcut testamentul singură fără tată în instanță am sentința definitivă pentru că sa anulat testamentul și titlul de proprietate am făcut schița dar vecina nu vrea sa facem linia de hotar între noi dar vrea să construiască acum un grajd pe acea suprafațade teren pe care a luat-o tatăl lor de la tatăl meu ce trebuie sa fac mai departe
Cel mai recent răspuns: Teo Doru , utilizator 14:25, 21 Mai 2022
Ce trebuie să fac

Teo Doru a scris:

Buna ziua am o problema cu vecinul meu mi-a ocupat din gradina mea la stradă 6ari de teren de multi ani tatăl meu fiind frate de tata cu vecina am dat-o in judecata pt că și-a făcut testamentul singură fără tată în instanță am sentința definitivă pentru că sa anulat testamentul și titlul de proprietate am făcut schița dar vecina nu vrea sa facem linia de hotar între noi dar vrea să construiască acum un grajd pe acea suprafața de teren pe care a luat-o tatăl lor de la tatăl meu ce trebuie sa fac mai departe
BIU

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am și eu o problema cu vecinii mei, mi-au ocupat ceva ... Teo Doru Teo Doru Buna ziua am și eu o problema cu vecinii mei mia ocupat ceva din gradina doar la strada i-am dat în judecată am sentința civilă definitivă pentru ca ... (vezi toată discuția)
Constructie ContSters421076 ContSters421076 Buna ziua.as dori sa intreb ce e acela cadastru.de unde se obtine?titlul de proprietate e acelasi lucru? Nu am rezolvat problema cu vecinii.au tot indreptat ... (vezi toată discuția)
Se poate contesta o sentinta? dorel13 dorel13 In urma cu multi ani a fost un proces de partaj intre frati, Doar cel care a deschis procesul s-a prezentat la proces, iar ceilalti frati nu s-au prezentat ... (vezi toată discuția)