Buna ziua am o problema cu vecinul meu mi-a ocupat din gradina mea la stradă 6ari de teren de multi ani tatăl meu fiind frate de tata cu vecina am dat-o in judecata pt că și-a făcut testamentul singură fără tată în instanță am sentința definitivă pentru că sa anulat testamentul și titlul de proprietate am făcut schița dar vecina nu vrea sa facem linia de hotar între noi dar vrea să construiască acum un grajd pe acea suprafațade teren pe care a luat-o tatăl lor de la tatăl meu ce trebuie sa fac mai departe
Buna ziua am o problema cu vecinul meu mi-a ocupat din gradina mea la stradă 6ari de teren de multi ani tatăl meu fiind frate de tata cu vecina am dat-o in judecata pt că și-a făcut testamentul singură fără tată în instanță am sentința definitivă pentru că sa anulat testamentul și titlul de proprietate am făcut schița dar vecina nu vrea sa facem linia de hotar între noi dar vrea să construiască acum un grajd pe acea suprafața de teren pe care a luat-o tatăl lor de la tatăl meu ce trebuie sa fac mai departe
BIU
Constructie
ContSters421076
Buna ziua.as dori sa intreb ce e acela cadastru.de unde se obtine?titlul de proprietate e acelasi lucru?
Nu am rezolvat problema cu vecinii.au tot indreptat ... (vezi toată discuția)