avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Unde platesc contributiile CASS? Casa OPSNAJ sau ANAF?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Unde platesc contributiile CASS? Casa OPSNAJ sau ANAF?

Buna seara,
am urmatoarea situatie: sunt PFA cu sediul inregistrat in judetul Arges. Pana acum 2 ani, am avut medicul de familie in Arges. Intre timp m-am mutat cu medicul de familie in Bucuresti, mai precis la Casa OPSNAJ, intrucat sotul meu este cadru militar detasat la Bucuresti. In tot acest timp, contributiile aferente CASS le-am virat catre ANAF Arges, in contul unic. Ce trebuie sa fac ca sa fac plata asigurarii anuale CASS direct in contul Casei OPSNAJ si sa nu mai platesc catre Anaf Arges?
Medicul de familie mi-a spus sa depun declaratia 112 rectificativa. Este corect asa?
Multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Pfa... ordonanta lui boc Mihaela Elena Mihaela Elena Buna seara. Am o intrebare la care nimeni nu poate/nu stie sa-mi raspunda: si avocatii sunt inclusi in depunea pana azi (respectiv miercuri 25.08.2010) ... (vezi toată discuția)
Declaratie sanatate - ajutor crisadi crisadi Depun in fiecare luna declaratia de sanatate on line la CASMB si platesc contributiile in contul unic BUGETELE ASIG.SOC. SI FD.SPEC. la Trez sect 1. Problema ... (vezi toată discuția)
Doresc sa stiu de la cine pot solicita o adeverinta care sa ateste ... Valeriaaaa Valeriaaaa Doresc sa stiu de la cine pot solicita o adeverinta care sa ateste stagiul de cotizare la cass aferente ultimelor 6 luni.De aproximativ 2 ani sunt in litigiu ... (vezi toată discuția)