avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Copii trecuți la taxa de salubrizare?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Copii trecuți la taxa de salubrizare?

Este legal ca un copil de o lună jumătate și un copil de 2 ani jumătate sa fie trecuți la taxa de salubrizare?
Ultima modificare: Vineri, 16 Iulie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:38, 15 Iulie 2021
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din cate stiu, taxa de salubritate se plateste pe membru de familie, indiferent de varsta. Personal mi se pare corect, avand in vedere cate deseuri genereaza un copil tinand cont numai de scutecele de unica folosinta pe langa altele.
Ce scrie in contractul dvs de salubritate?
Este taxă la primărie, nu contract cu o firmă. Între firmă de salubrizare și client a întrat primăria. Inițial, adică primii 2 ani, au spus ca nu se iau în calcul copii mici, iar anul ăsta am plătit și pentru ei. Am vorbit la firma de salubrizare iar ei au spus ca primăriile stabilesc valoarea pe membru.
Conform dispozitii in vigoare taxa de salbritate se achita in functie de numarul membrilor de familie indiferent de varsta
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De ce, nu? Ei nu produc deseuri? Te-ai nascut, esti taxat!
Ultima modificare: Joi, 15 Iulie 2021
Iulian MANEA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa specială de salubritate plătită pe numărul de persoane. LauraEmy LauraEmy Bună ziua! În legătură cu noua taxa specială de salubritate vă scriu, aș vrea să vă întreb dacă este legal să fim taxați în funcție de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. mi-am deschis o firma de constructii de cateva luni, ... irinacrc irinacrc Buna ziua. Mi-am deschis o firma de constructii de cateva luni, cu activitatea la client. Sediul firmei este locuinta mea. Cand ni s-a eliberat avizul de ... (vezi toată discuția)
Taxa salubritate incasata cu impozitul, prin serviciile primariei angela06 angela06 Este un subiect mai aparte, locuiesc intr-o comuna unde, pana anul trecut, deseurile menajere erau colectate de o S.C., in baza unor contracte incheiate de ... (vezi toată discuția)