avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. Mi-am deschis o firma de constructii de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. Mi-am deschis o firma de constructii de cateva luni, ...

Buna ziua.
Mi-am deschis o firma de constructii de cateva luni, cu activitatea la client. Sediul firmei este locuinta mea. Cand ni s-a eliberat avizul de functionare, cei de la firma de salubritate ne-au trecut inca un contract de gunoi pe persoana juridica (100 lei), pe motiv ca nu se elibereaza avizul de functionare de la primarie daca contractul meu este pe persoana fizica (30 de lei). De cateva luni merg in paralel cu cele doua contracte. Tinand cont ca eu nu produc deseuri pentru firma la sediul firmei, pentru ca activitatea se desfasoara la client, contractul de gunoi pe firma este obligatoriu? Ma puteti ajuta cu o lamurire/ lege in acest sens? La firma de salubritate nu ma poate lamuri nimeni... Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 11:03, 21 Septembrie 2023
De obicei astfel de lucruri se reglementeaza prin regulament adoptat prin hotarire de consiliu local. Identificati pe site-ul primariei de care apartineti ultima varianta de regulament de salubrizare, adoptat prin HCL.
In raport cu ce scrie in acel regulament, puteti decide ce faceti mai departe.
Ultima modificare: Joi, 21 Septembrie 2023
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii publice de salubrizare pentru agentii economici incalcat romandaiana romandaiana Buna.Sunt administratorul unei inteprinderi individuale,o afacere mica de familie cu comertul hainelor second hand.Va scriu caci,incheind un contract de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, la o adresa unde nu locuiește nimeni primaria percepe ... Cata50 Cata50 Bună ziua, la o adresa unde nu locuiește nimeni primaria percepe taxa de salubrizare pentru o persoana. Menționez că firma de salubritate nu a ridicat de 6 ... (vezi toată discuția)
Am o intrebare, poate ma ajuta cineva. locuiesc impreuna cu sotul ... Ma intereseaza Ma intereseaza Am o intrebare, poate ma ajuta cineva. Locuiesc impreuna cu sotul la casa intr-o comuna in care am mai cumparat o casa pe care o renovam si in care ... (vezi toată discuția)