avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună dimineața.Am lucrat 41 ani că asistența ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună dimineața.Am lucrat 41 ani că asistența medicală.In ...

Bună dimineața.Am lucrat 41 ani că asistența medicală.In ultimii 3 ani am lucrat cu 1/2 norma fiind pensionara pentru invaliditate.Acum am cerut întreruperea CIM prin acordul ambelor părți.Adeverinta pentru vechime munca și decizia de încetare CIM trebuie să ajungă acum la casa de pensii sau peste 2 ani când voi fi pensionată la limita de vârstă.O sa.mi fie recalculată pensia acum sau după 2 ani . Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:00, 16 Iulie 2021
O sa va fie recalculată pensia .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare la limita de varsta bvlutu bvlutu Un angajat cu CIM pe perioada nedeterminata indeplineste conditia de pensionare la limita de varsta si face cerere in acest sens. Cand este obligata ... (vezi toată discuția)
Pensionare damian oana damian oana Buna ziua Va rog sa imi spuneti ce este mai avantajos intre: - pensionare la limita de varsta plus angajat in continuare si dupa cat timp se face ... (vezi toată discuția)
Intocmirea dosarului de pensionare doriacristina doriacristina Mai intai, apreciez foarte mult orice ajutor. Este prima oara cand ma ocup de un dosar de pensionare si am nevoie de cateva raspunsuri. Imi cer scuze daca am ... (vezi toată discuția)