avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua. Mamei mele i-a venit decizia de pensionare, ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua. Mamei mele i-a venit decizia de pensionare, iar suma ...

Buna ziua.
Mamei mele i-a venit decizia de pensionare, iar suma nu este cea la care ne-am asteptat.
Pe decizia de pensionare apare o rubrica numita:perioade necontributive (din care spor aferent grupa 1 si 2/conditii speciale si deosebite)-9 ani si 10 luni.
Ce inseamna aceasta categorie de perioade necontributive? Sa fi afectat acest lucru suma finala?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 20:17, 16 Iulie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Posibil ca pentru perioada respectiva angajatorul sa nu fi platit contributii de asigurari sociale, corespunzator.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunt in posesia unei astfel de decizii.
Consider ca totul este in regula.
Este doar o greseala de redactare.
Pentru stagiul aferent grupe/conditii de munca(9 ani si 10 luni) ati primit o majorare de punctaj, exprimata in puncte.
Este metionata in decizie la punctul "G" pozitia (7).
Ultima modificare: Vineri, 16 Iulie 2021
Carp Mircea, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie pensionare 2010 oanna8 oanna8 Buna ziua! As dori sa ma ajutati in urmatoarea situatie: barbat nascut in 09.09.1954, pensionat in septembrie 2010 cu o pensie de 1139 lei. Date din decizia ... (vezi toată discuția)
Punctaj stagiu aferent grupe de munca viorelk viorelk Buna seara Prin OUG 100/2008 se acorda un punctaj stagiului aferent grupelor de munca: -0,50 gr. - pe an I/conditii speciale, -0,25 pe an - gr II/ cond ... (vezi toată discuția)
Spor de vechime suplimentar LUCIAN_D13 LUCIAN_D13 Pentru sporul de vechime de : 4 ani + 6 luni ( calculat pentru 9 ani lucrati in grupa I, 100%, stagiu complet de cotizare) si 1 an + 3 luni ( calculat pentru ... (vezi toată discuția)