avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... In Martie am primit o confirmare de la DNA în ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

In Martie am primit o confirmare de la DNA în legătură cu ...

In Martie am primit o confirmare de la DNA în legătură cu o sesizare (online) pe care n-am facut-o, referitor la niște chestii pe care nu le-am făcut, fiind și plecat în altă țară în perioada aia, deci era imposibil sa le fac, sesizarea totuși există, sesizările online, față de celelalte mai oficiale sunt facute în așa fel încât și o maimuță mai avansata puțin ar putea să facă una folosindu-se de o alta identitate, atât timp cât cei de la DNA permit ca atunci când o faci, să treci doar numele și prenumele + adresa unde locuiești, date la care are toată lumea acces, permit in mod indirect să primească tot felul de sesizări de la tot felul de anonimi, bagand alți oameni în niște situații chiar și referitoare la anumite dosare penale, fara ca persoanele respective sa fi avut vreodată de a face cu așa ceva, am fost chiar audiat în legătură cu treaba asta, nu mi s-a dat voie sa vad sesizarea făcută de anonimul respectiv, dacă aș depune plângere n-aș avea probe în legătură cu ce date EXACTE s-au furat, nu mă pot baza doar pe ce mi s-a spus, daca demersul penal ar fi început de la sesizarea mea, treab asta in mod normal nu ar fi posibilă, ar fi nevoie de un alt fel de sesizare, având în vedere că și pe site ul lor apare că sesizările online nu pot fi luate în calcul pentru inceperea unei cercetări penale, deci e posibil sa fie vorba de o sesizare in care îmi apare și seria din buletin, și cnp-ul, dar nu am de unde să știu fiindu-mi restricționată posibilitatea de a vedea cu ochii mei sesizarea respectiva, ce as putea face un legătură cu faptul că s-au folosit de datele mele pentru a trimite o sesizare falsa? Și cum pot să-i atac pe cei de la DNA în legătură cu sistemul lor online idiot? Nu mi se pare normal cum funcționează, nu mi se pare normal să fii conștient de faptul că oricine poate trece datele oricui bagand persoana respectiva în niște situații cu care nu are nici i legătură, nu mi se pare normal ca unii indivizi să aibe posibilitatea să se folosească de identitatea altor oameni doar ca să atragă atenția dna-ului asupra unor personaje, sau sa creeze prin modalitatea asta probe în plus într-un dosar
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 14:43, 12 Septembrie 2021
Tehnic, emailurile pot fi trackuite, adica urmarita sursa lor, adica se vede de unde au plecat, sens in care daca dvs ati fost, spre exemplu in Galati, si emailul a plecat din Barcelona, sau invers, coroborat cu alte probe, se poate stabili ca nu dvs l-ati trimis. Cat priveste, persoana care ar fi comis aceasta fapta, puteti depune o sesizare, spre exemplu in temeiul art 268 cod penal, inducerea in eroare a organelor judiciare, sau dupa caz, o alta infractiune. Ganditi-va cine ar putea sa va poarte sambetele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denunt anonim? alinaaa alinaaa :training: cum poate fi "dat in gat" cineva care a falsificat o semnatura si stampila fara sa se prinda nimeni cine i-a facut-o? sa presupunem ca hartia ... (vezi toată discuția)
Vreau sa dau politia de frontiera si autoritatea tutelara in judecata si sa merg pana la cedo sawy sawy Buna seara Cu ceva timp in urma fosta concubina a plecat cu copilul in italia fara consintamantul meu a trcut vama cred ca mituind oricum nu mai conteaza ... (vezi toată discuția)
Denunt anonim la dna Ana-Maria  Dutescu Ana-Maria Dutescu Ce sanse are un denunt anonim sa declanseze sesizarea din oficiu a DNA, in conditiile in care exista pe site-ul oficial un formular pt. denunt dar care ... (vezi toată discuția)