avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare de sănătate din Italia in Romania In ce ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare de sănătate din Italia in Romania In ce condiții ...

Asigurare de sănătate din Italia in Romania
In ce condiții un roman angajat legal în Italia și plătește acolo asigurări de sănătate sa beneficieze de servicii medicale în România, o intervenție chirurgicala intr-un spital de stat?

Alte discuții în legătură

Operație în italia persoană neasigurată ContSters509735 ContSters509735 Lucrez în Italia în transfertă. Nu am card european de sănătate și nu cotizez ptr statul italian. Am nevoie de o intervenție chirurgicala, o pot face ... (vezi toată discuția)
Concediu medical magda_ig2212 magda_ig2212 Buna ziua.La sfarsitul lui 2015 inceputul lui 2016 am suferit o interventie chirurgicala la coloana si doua la genunchi timp in care am stat in concediu ... (vezi toată discuția)
Am fost internat pentru chirurgie cardiovasculară și mi sa ... Lucian Serbu Aurelian Lucian Serbu Aurelian Am fost internat pentru chirurgie cardiovasculară și mi sa montat un stend find al treilea la mine am concediu medical 21 de zile la ieșirea din spital ... (vezi toată discuția)