avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara! Sunt director din 2017. Am descoperit că ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara! Sunt director din 2017. Am descoperit că începând ...

Bună seara!
Sunt director din 2017. Am descoperit că începând cu luna septembrie 2018 nu mai beneficiez de spor de zonă. Este corect??
Există legislație în acest sens sau este o eroare a celor care fac salariile??!
Vă mulțumesc anticipat!!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:28, 17 Iulie 2021
HG 34/2018
Art. 13. — Beneficiază de spor de până la 7% din salariul de bază:
....
c) personalul didactic auxiliar din unităţile/instituţiile de învăţământ preuniversitar care se deplasează în zone izolate ce îndeplinesc cumulativ două din următoarele condiţii specifice:
c.1) condiţii dificile de acces la locurile de muncă cu drumuri deteriorate, periculoase, neasfaltate, nepietruite, impracticabile transportului;

c.2) inexistenţa transportului în comun;

c.3) localităţi amplasate în zone de munte la peste 800 m altitudine sau în Delta Dunării, în zone greu accesibile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor de zona Roxy36 Roxy36 Dacă sunt angajata in învățământ necalificata , am dreptul la spor de zona ? Mulțumesc. (vezi toată discuția)
Salariu de incadrare in invatamant im_swenky im_swenky Am o vechime in campul muncii de 35 de ani, iar in invatamant de 20 de ani. In prezent sunt profesor si as dori sa stiu care este modul de calculare a ... (vezi toată discuția)
Spor de zona in invatamant Monica2010 Monica2010 Sunt informatician in mediul rural ( fac neveta de la oras) si de la 1 Martie mi s-a luat sporul de zona fara nici un fel de justificare legala.Singura ... (vezi toată discuția)