avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua sunt în CCC pîna la 2 anișori ai ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua sunt în CCC pîna la 2 anișori ai băiețelului meu pina ...

Buna ziua în CCC pîna la 2 anișori ai băiețelului meu pina in anul 2022 si vreau ca august-sectembrie 2021 sa ma întorca la locul meu de munca !
1) Ce acte trebuie sa fac ca sa ma întorc la accelasi loc de munca si unde trebuie sa merg si cu cine trebuie sa iau legatura pentru toata operatiunea ?
2) si daca îmi reiau activitatea la locul de munca îmi întrerupe mie accel CCC dar sper ca nu si alocatia copilului meu din partea statului??
3) dupa ce înplineste băiețelu meu 2 anișori chiar daca eu mam reîntors la locul meu de munca,am înteles ca eu chiar daca sunt angajat pot opta pentru accel stimulent de insertie pina la 3 anisori ai băiețelului se poate treaba asta sau nu se poate si daca da cît poate fii/luna accel stimulent de insertie în ziua de azi și daca este cumva separat de salariu meu si de alocatia copilului meu primita de la stat? MULTUMESC.
Ultima modificare: Vineri, 16 Iulie 2021
V2000, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:14, 17 Iulie 2021
1. Cerere de reluare a activitatii care se depune la angajator.

2. Alocatia o primiti in continuare.

3. 650 lei va fi stimulentul si se acorda separat de salariu.
1) Si de unde pot începe cu actele pentru dosaru ( stimulent de insertie) ?
2) si accest stimulent de insertie se acorda de la înplinirea a 2 anisori ai copilului pînala 3 anisori sau mai mult pe o perioada mai lunga ??
Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Iulie 2021
V2000, utilizator
1. ACTE NECESARE în vederea depunerii dosarului pentru acordarea dreptului la stimulent de inserţie:
[ link extern ] /

2. Dreptul se acordă incepând cu data de la care se reia activitatea profesională şi încetează plata indemnizaţiei pentru creşterea copilului (la cerere), pentru beneficiarii care au avut stabilit dreptul la indemnizaţie, dacă cererea este depusă în termen de cel mult 30 de zile lucrătoare de la acea dată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie florinape florinape buna seara as dori sa.mi spuneti daca se poate eu am fost reprimita in campul muncii inainte ca fetita mea sa implineasca varsta de un an de zile am optat ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie ioo.margareta ioo.margareta buna,am o intrebare.o verisoara este angajata in invatamant e profesoara. a lucrat pana 8luni de sarcina,a nascut o fetita in 3 noiembrie 2011 si acum este ... (vezi toată discuția)
Acordare stimulent zsigmond_viorel zsigmond_viorel Buna seara! Lamuriti-ma si pe mine daca eu vreau sa primesc stimulentul de 500 de lei si sa ma intorc la munca cat de repede o pot face ? si in acei 500 se ... (vezi toată discuția)