avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! Stau la parter ,este legal ca instalația ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! Stau la parter ,este legal ca instalația de la centrala ...

Buna ziua! Stau la parter ,este legal ca instalația de la centrala termica de apartament sa fie trasa prin subsolul blocului . Multumesc!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 15:00, 17 Iulie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Despre ce instalație vorbiți? Dacă e cea de alimentare cu gaz, nu. Pentru aceasta conducta trebuie să existe proiect, iar o copie trebuie sa existe la furnizorul de gaz.

Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Iulie 2021
latka, utilizator
Nu este vorba de tevile de căldură și apa calda.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
probabil tevile de la calorifere la centrala sunt trecute prin subsol......ca sa nu mai sparga prin ap

normal trebuie acordul asociatiei si sper ca au fost izolate, ca altfel o sa fie si subsolul incalzit :)
Nu e nici o problema, ideal e ca tevile sa fie din cupru. Sa se incalzeasca subsolul mai bine. :)

Marusdan a scris:

Nu este vorba de tevile de căldură și apa calda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata caldura subsol bloc si tevi apartament enecarol enecarol Locuiesc intrun bloc cu 19 apartamente in mun Buzau care este racordat la incalzire centralizata pendinte de RAM - 17 apartamente au fost debransate de la ... (vezi toată discuția)
Spatii comune de incalzire BogdanP BogdanP Buna ziua, Firma care administreaza cateva blocuri din zona unde stau, a calculat pentru cheltuielile comune tevile care trec prin subsolul blocului si care ... (vezi toată discuția)
Caldura care ne "ingheata" Nicoleta-Daniela Moldovan Nicoleta-Daniela Moldovan Iarna aceasta am avut surpriza sa ma trezesc la intretinere cu plati in plus de facut. Mai exact, desi am centrala termica de apartament, toate tevile care-mi ... (vezi toată discuția)