avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am cumpărat un apartament în Mamaia Constanta ,iar ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am cumpărat un apartament în Mamaia Constanta ,iar în actul ...

Am cumpărat un apartament în Mamaia Constanta ,iar în actul de vânzare cump.specifica că am un loc de parcare rezervat specific că parcarea este cu bariera.Intotdeauna in sezonul estival am probleme cu vecinii care închiriază la turiști deoarece sunt care închiriază un ap. cu 2-3 camere la cate 2 familii iar acestea vin cu 2 mașini și dintr-odată se ocupa 2 locuri,iar eu cend vin de la munca nu am unde parca,am reclamat la administrație dar degeaba sun mana in mana.Ce pot sa fac unde sa mă adresez? Mulțumesc!!
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 09:34, 19 Iulie 2021
sub ce forma este acel loc de parcare atribuit?
are nr cadastral?sau e dat la mica intelegere cu vecinii pe terenul blocullui?
Nu știu dar când am făcut actul de v.c.mi sa specificat că am un loc de par care rezervat la fel au și ceilalți vecini deci fiecare ap.are un loc are un loc de parcare,numai că în sezonul estival sunt probleme. Deci cum am mai spus închiriază cate 2 familii un ap. și vin cu 2 mașini.

hob a scris:

sub ce forma este acel loc de parcare atribuit?
are nr cadastral?sau e dat la mica intelegere cu vecinii pe terenul blocullui?

pai e foarte important ce scrie in ctr de v/c........este diferenta intre a avea loc de parcare sau doar o bucata de teren in coproprietate ce trebuie folosita la comun

daca locul de parcare este descris in ctr de v/c se pune asa ceva [ link extern ]

daca e la mica intelegere, vorbiti cu vecinii,delimitati/marcati/numerotati locurile si faceti un acord cu regulile de folosire pt acele locuri si posibilitatea de a folosi sistemul de mai sus

in astfel de cazuri nu scoti neamu` prost din om si din pacate exista din abundenta
Atat timp cat detineti calitatea d eproprietar asupra unui loc cu destinatia de parcare auto,legal era ca in documentul de achizitie sa se precizeze concret ,sa se identifice locul dv de parcare ,astfel incat sa il puteti personaliza fie prin inscriptionare pe asfalt fie ,fiind loc parcare privat prin sistem de siguranta care sa nu permita tertilor accesul
Eu as monta asa ceva la fiecare capat al locului si sa fie sanatosi...
[ link extern ]

Si as intreba si vecinii daca apartamentele le inchiriaza cu contract... urmata de rugamintea de a-mi lasa locul de parcare liber.
Ultima modificare: Luni, 19 Iulie 2021
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament stațiune mamaia ContSters435209 ContSters435209 Buna ziua!Avem un apartament in stațiunea Mamaia in care stam doar vara in timpul vacantei.Blocul are 106 apartamente și vreo 50 de locuri de parcare și un ... (vezi toată discuția)
Locuri de parcare primarie Dennis96 Dennis96 Buna ziua, Acum cateva zile am parcat intr-un loc de parcare neplatit la primarie, si spre suprinderea mea a fost sunat de un vecin sa imi mut masina din ... (vezi toată discuția)
Amenda politia locala mnkmnk mnkmnk Buna ziua, Daca am fost amendata intr/o parcare cu plata, a primariei cred, de politia locala pentru ca am parcat pe un loc pentru persoane cu dizabilitati, ... (vezi toată discuția)