avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua ,am nevoie de o imputernicire pentru ca ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua ,am nevoie de o imputernicire pentru ca sotia mea sa ...

Buna ziua ,am nevoie de o imputernicire pentru ca sotia mea sa ma reprezinte pentru deshumarea mamei mele ,ieri a murit sora mea si trebuie sa-o ingropam iar acum un an l-am ingropat pe tata asa ca este necesar sa facem deshumarea mamei ,eu sant in spania si sant singurul mostenitor cau as putea face procura fara sa vin in romania.Multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 08:33, 18 Iulie 2021
La Ambasada sau Consulat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procuri necesare florinflorescu florinflorescu Buna seara! Sora mea este plecata in spania urmand ca ea sa imi trimita procura pentru imputernici dar nu stiu exact ce fel de procura sau procuri? 1 parinti ... (vezi toată discuția)
Mostenire salia salia Am o dilema, daca ma puteti ajuta.Tatal doamnei a murit de curand.A ramas sotia supravietuitoare cu doi copii, dar care nu sunt ai lui , si doamna, fiica ... (vezi toată discuția)
Renuntare certificate mostenitor din 1987 dupa moartea tatalui so renuntare la succesiune say neacceptare a mostenirii dupa moartea mamei 1994(succesiune nedeschisa) Geta Nedelea Geta Nedelea Ma numesc Geta In 1987 am obtinut certificate de mostenitor EU,mama si fratele. In 1994 mama a murit si nu am deschis Inca succesiunea. Sunt in Canada si nu ... (vezi toată discuția)