avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Interdictie parasire tara
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Interdictie parasire tara

Interdictie parasire tara
Buna ziua!

As dori, daca ma puteti ajuta si pe mine cu o problema, un raspuns la o intrebare.


Sotul meu, in urma cu cativa ani a fost prins pe drumurile publice cu masina fara permis si sub influenta bauturilor alcoolice.

A fost judecat in luna martie 2017

El a incercat sa paraseasca tara la sfarsitul anului 2018 fara sa stie ca nu are voie si a fost intors de la vama, si  pus sa dea declaratii.

De atunci nu a mai primit nimic acasa  niciun plic ca ar mai avea vreo problema.


Acum ar vrea din nou sa paraseasca tara dar nu stie daca poate, i-a spus cineva sa isi scoata un cazier si in finctie de ce scrie in el va afla daca poate.

Din datele cazierului reiese ca a avut interdictii pana in martie 2019 dar nu ar vrea sa riste sa plece iar si sa fie întors de la vama.

Aici am scris exact ce scrie in cazierul scos saptamana aceasta

A primit interdictiile urmatoare in anul 2017

"Condamna la 9 luni de închisoare cf. art. 91 NCP suspenda executarea pedepsei sub supraveghere - termen de incercare 2 ani pentru savarsirea faptei prevazute de art. 335 alin. 1 NCP, art. 396 alin. 10 NCPP cu aplicarea pedepsei accesorii prevazute de art. 36 alin. 1 lit. a NCP, art. 66 alin. 1 lit. b NCP si interdictia drepturilor prevazute de art. 66 alin. 1 lit. a NCP pe o perioada de 1 an, art. 66 alin. 1 lit. b NCP pe o perioada de 1 an, cf. art. 93 al. 2 lit. d NCP, impune sa nu paraseasca teritoriul romaniei fara acordul instantei si in baza art. 93 alin. 3 NCP va presta o munca neremumerata in folosul comunitatii pe o perioada de 100 zile lucratoare dispusa prin sp nr 30 din 01.03.2017 numar dosar 4313/287/2016 judecătoria ramnicul sarat definitiva prjn neapelare la 20.03.2017"


Va multumesc frumos!

Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Iulie 2021
Adriana0903, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua! va rog, daca exista un avocat dispus sa ma ajute cu ... Anna393 Anna393 Buna ziua! Va rog, daca exista un avocat dispus sa ma ajute cu procedura curatarii unui cazier (din cate am citit in lege a intervenit reabilitarea de drept, ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea de drept (cazier curat) dupa pedeapsa cu suspendare si termen de supraveghere implinit Anonim25x Anonim25x Buna ziua, As dorii sa stiu dupa cat timp intervine abilitarea de drept (adica sa pot sa imi scot un cazier judiciar curat pentru angajare sau obtinerea unor ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! condamnat la 2 ani închisoare cf. art.91 ncp suspenda ... Iuliana Amira Iuliana Amira Bună ziua! Condamnat la 2 ani închisoare cf. Art.91 NCP suspenda executarea pedepsei sub supraveghere - termen de încercare 3 ani pt săvârșirea faptei ... (vezi toată discuția)