avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dacă mi s-au furat banii din portmoneu la serviciu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dacă mi s-au furat banii din portmoneu la serviciu iar eu ating ...

Dacă mi s-au furat banii din portmoneu la serviciu iar eu ating acel portmoneu zi de zi mai rămân amprentele vinovatului nu se acoperă?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:03, 19 Iulie 2021
Buna ziua,

Șanse mari sunt sa se acopere și să devină inapte pentru a putea fi prelevate.

O persoană poate fi identificată după amprente doar daca este înregistrată în sistemul poliției, adică dacă a mai comis anterior vreo infracțiune.
Ultima modificare: Duminică, 18 Iulie 2021
Andreea Dana Fodor , Avocat
Și dacă exista un suspect?
Până la compararea amprentelor suspectului cu cele de pe portofel, este necesar că cele prelevate de pe acesta sa nu fie alterate (sa se fi suprapus altele peste ale făptuitorului).
Mulțumesc frumos
În astfel.de cazuri trebuie mers imediat la politie pentru a se depune plângere penală.
Daca nu mergeti imediat la politie și nu puneți portofelul intr-o punga de plastic riscati sa nu se mai poată preleva urmele papilare după portofel.
Mai depinde și din ce material este portofelul.
Ultima modificare: Luni, 19 Iulie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amprente . pot fi identificate? Irina234 Irina234 Buna seara! Am nevoie de un sfat,cu cateva zile in urma mi-a fost furat portofelul din vestiarul facultatii. Am chemat politia,s-au dat declaratii..insa ... (vezi toată discuția)
Cercetare penala neconforma melcsy melcsy buna ziua. am a o problema ft delicata.prelevarea amprentelor relevante pentru instrumentarea cauzei de pe stalpul de curent si de cablul de curent electric ... (vezi toată discuția)
Cautat/cercetat pentru un presupus furt deceoare deceoare Buna ziua! Locuiesc in strainatate din 2013. Acum 4 luni se prezinta la usa cumnatei mele din bucuresti unde eu am avut viza de flotant pe bucuresti pana in ... (vezi toată discuția)